Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów
Sebastian Hacilo
(Bastek1)
Początkujący
Z autopsji wiem jeśli pracujesz wiecej niż 180 dni w roku podatkowym poza granicami państwa gdzie jesteś zatrudniony (np. delegacja)powinieneś otrzymać 100% zwrotu podatku

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
normalnie pracuje w bergen, wyslano mnie w delegacje. nie usmiecha mi sie to z tego wzgledu ze mam w bergen dom i rodzine ktora tam zostala. nie usmiecha mi sie pracowac tu do wakacji. nie bawi mnie tez zjezdzanie co tydzien do domu (8 h jazdy i kasa na droge wydana).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
qmulus napisał:
normalnie pracuje w bergen, wyslano mnie w delegacje. nie usmiecha mi sie to z tego wzgledu ze mam w bergen dom i rodzine ktora tam zostala. nie usmiecha mi sie pracowac tu do wakacji. nie bawi mnie tez zjezdzanie co tydzien do domu (8 h jazdy i kasa na droge wydana).
zmien pracodawce...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Sebastian Hacilo
(Bastek1)
Początkujący
Diety i siano za rozlake z rodzina normalnie powinieneś dostać i nawet zwrot za przejazd jak to normalna firma i zależy im na pracownikach i projekcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
dostaje 120 nok za dzien delegacji i koszt dojazdu. chodzi mi o to czy moge za ich kase do domu zjezdzac co jakis czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
qmulus napisał:

...ale ściema
nie oszukuj ludzi !!!

rodaków okłamujesz!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Jak się firma nazywa?
Bądź konkretny.!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
2013 napisał:
qmulus napisał:
zmien pracodawce...

zmienie ale dopiero po swietach :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
qmulus napisał:
2013 napisał:
qmulus napisał:
zmien pracodawce...

zmienie ale dopiero po swietach :/

Tak,....wszyscy na ciebie czekają

....i zmień samochód, będzie taniej dojeżdżać.
Chyba nie jeździsz na gaz i narzekasz że drogo, bo też tacy są.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Simmon napisał:
qmulus napisał:

...ale ściema
nie oszukuj ludzi !!!

rodaków okłamujesz!

To co to za DOM masz w bergen? .....i rodzine

Jak można tak kłamać!!!

Jak tu ufać ludziom?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok